İyi Partili Aytun Çıray: Israrınız için teşekkürler Meral Akşener

Çıray, CHP'li iki büyükşehir belediye başkanının cumhurbaşkanı yardımcısı olması formülünün ardından 13. Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oylarının arttığını söyledi.

Ortak cumhurbaşkanı adayının konuşulduğu 2 Mart'taki Altılı Masa toplantısında İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun adaylığına itiraz ederken; 3 Mart'ta ağır suçlamalarda 
bulunarak masayı terk etti. Tarafların 3 gün süren müzakereleri sonucu CHP'li İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanları Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun cumhurbaşkanı yardımcısı formülüyle Akşener masaya dönerken, Kılıçdaroğlu da ortak aday oldu. 

Ortak aday krizinin çözülmesinin ardından sahadaki duruma ilişkin olarak Twitter'dan bilgi veren İyi Partili Çıray, şu ifadeleri kullandı:

"Araştırmalar, her iki büyükşehir belediye başkanının cumhurbaşkanı yardımcısı olarak atanacakları konusunda sağlanan mutabakatla Sn. Kılıçdaroğlu'nun oylarını arttırdığını gösteriyor. Israrınız için teşekkürler Sn. @meral_aksener @iyiparti." 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"Atatürk’ün partisini iktidara taşıma sorumluluğumuz var"
İletişim Başkanlığı, mart ayında tarihinin rekorunu kırdı
Memleket Partisi'nde genel merkez ve otobüs boşaltıldı
Kadının Statüsü Genel Müdürü görevden alındı
Normalleşme umut verdi ama bir şey çıkmadı