İYİ Partili belediye başkanı ve oğlu terminalde husumetlileriyle kavga etti!

Zonguldak Ereğli’de, Gülüç Belde Belediye Başkanı İYİ Partili Mustafa Gökhan Demirtaş ve oğlu Necmi Demirtaş, otobüs terminalinde husumetli oldukları Oğuz G. ve oğlu Abdurrahman G. ile kavga etti. Tekme ve yumrukların kullanıldığı kavga güvenlik kameralarına yansıdı.

Zonguldak Ereğli'de, Gülüç Belde Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş ve oğlu Necmi Demirtaş, şehirlerarası otobüs terminalinde Abdurrahman G. (19) ve babası Oğuz G. (49) ile yaşadıkları husumet nedeniyle kavgaya karıştı. 18 Eylül'de gerçekleşen olayda, taraflar arasında tekme ve yumruklarla şiddetli bir kavga yaşandı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, Necmi Demirtaş’ın Abdurrahman G.’ye saldırdığı, Başkan Demirtaş’ın da Oğuz G.’ye müdahale ettiği görüldü. Terminal çalışanları kavgayı ayırmaya çalıştı, ancak taraflar birbirlerine şiddet uygulamaya devam etti. Olayın ardından baba ve oğul hastaneye kaldırıldı, Başkan Demirtaş ve oğlu ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Başkan Demirtaş’ın, daha önce de bir kadın belediye çalışanına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılandığı ve "sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı" suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası aldığı biliniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.