İYİ Partili Boyraz açıkladı: Akşener'in aday olmayacağını düşünüyorum

İYİ Parti Milletvekili Uğur Boyraz, olağanüstü kongre kararı alınan partisiyle ilgili yaptığı açıklamada "Sayın Akşener’in bu konuya ilişkin net ifadesi var. Net ifadesi sonrasında da bir Kurultay kararı verdi.

İYİ Parti'de 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından istifa dalgası devam ederken, Genel Başkan Meral Akşener'in olağanüstü kongre kararı almasıyla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Buğra Kavuncu ve Yerel Yönetimler Başkanı Burak Akburak görevlerinden istifa etti. İYİ Parti Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, Akşener'in kurultayda aday olmayacağını düşündüğünü belirtirken, parti içindeki istifalar ve değişimler gündemdeki yerini koruyor.

'İYİ PARTI KENDİ ADAYLARINA ODAKLANMALI'

Poyraz, İYİ Parti'nin seçim sonuçlarını değerlendirirken, partinin kampanya modelini eleştirdi. Mansur Bey ve Ekrem İmamoğlu'na yönelik sert eleştirilerin yanlış olduğunu belirterek, İYİ Parti'nin kendi adaylarına odaklanması gerektiğini ifade etti.

Poyraz ayrıca, Akşener'in kongre kararı aldığını ve bu süreçte aday olup olmayacağının kendi iradesine bağlı olduğunu dile getirdi. Ancak Akşener'in kurultayda aday olmayacağını düşündüğünü ve bu kararın net olarak ifade edildiğini vurguladı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

Burdur Belediyesi'nde akraba krizi: CHP'li başkan atama tepkilerine yanıt verdi
AK Partili belediye köy okulu için ayrılan ödenekle cip alacak
Suda indirim sözünü tuttu: Balıkesir’de Ahmet Akın’dan suya yüzde 15 indirim
Gezi’den sonra İstiklal de İBB’nin
Mucur Yeraltı Şehri Geçici Olarak Ziyarete Kapatıldı: Çökme Riskine Karşı Önlem Alınıyor