İyi Parti'li Esma Bekar'ın avukatından iddialara yanıt: 'Hak arayışımız devam edeceğiz'

Iddialara ilişikin olarak avukatı Abdullah Ören, "Esma Bekar, İyi Parti’de yaşanan olağanüstü kongre süreci içerisinde, herhangi bir aday lehine delegeleri aramamış, adaylardan herhangi biri lehine veya aleyhine siyasi bir çalışma yapmamıştır.'' dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in özel kalemi Esma Bekar'ın delegeleri ve milletvekillerini aradığı iddialarına ilişkin olarak avukatı Abdullah Ören, yazılı bir açıklama yaparak bu iddiaları reddetti. Ören, Esma Bekar'ın İYİ Parti'deki olağanüstü kongre süreci boyunca herhangi bir aday lehine delegeleri aramadığını ve siyasi bir çalışma yapmadığını belirtti.

HUKUKİ YOLLARA BAŞVURACAK

Sosyal medya ve bazı basın organlarının asılsız ve gerçek dışı haberlerle müvekkilinin itibarına zarar verdiğini savundu. Ören, bu tür saldırıların, FETÖ terör örgütünün benzer yöntemleriyle gerçekleştirildiğine dikkat çekti ve Esma Bekar'ın bu eylemlere karışmadığını vurguladı. Ayrıca, Esma Bekar'ın İYİ Parti'nin kongre sürecine gölge düşürme amacı taşıyan siyasi polemiklere katılmadığını ve partiyi korumak için mücadele ettiğini ifade etti. Ören, bu tür itibarsızlaştırma eylemlerine karşı hukuki yollara başvuracaklarını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kamu çalışanlarının dikkatine: Servis kalktı, fazla mesai yasaklandı ve izinler kullandırılacak!
Dünya'dan onay aldı: İşte Türkiye’nin en iyi hamur lezzeti!
Özel'den Tokat'taki patlama ile ilgili açıklama
Özgür Özel'den Tokat'taki patlamaya ilişkin açıklama geldi!
Ünlü peynir markasında bakteri tespiti, tüketicileri alarma geçirdi! Ürünler raflardan toplanıyor!