İYİ Partili vekilden dikkat çekici mesaj: Akşener, Bahçeli ile görüşme gerçekleştirecek mi?

Gazeteci Orhan Uğuroğlu, bir canlı yayın sırasında, kendisine bir İYİ Parti milletvekilinden gelen mesajı paylaştı. Uğuroğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile iki gün önce görüşen Meral Akşener'in, sıradaki görüşmesini MHP lideri Devlet Bahçeli ile yapabileceğini öne sürdü.

İYİ Parti'nin bir önceki genel başkanı Meral Akşener, iki gün önce AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Saray'da bir araya geldi. Akşener’in yeni sarı saçları ise dikkat çekti. 

Akşener ve Erdoğan arasındaki bu görüşme hakkında henüz her iki taraftan da bir açıklama yapılmadı. İYİ Parti’de genel başkan adayı olmuş ancak kazanamamış olan Ankara Milletvekili Koray Aydın, Akşener’in Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmenin detaylarının kamuoyuna açıklanması gerektiğini söyledi. Aydın, bu görüşmenin "Saray'a yakınlaşma veya iktidar ile anlaşma" şeklinde algılanması halinde, İYİ Parti tabanında ciddi bir kırılma yaşanabileceğini belirtti.

SIRADA BAHÇELİ Mİ VAR?

Gazeteci Orhan Uğuroğlu, Halk TV'de konuyla ilgili konuşurken yeni bir iddiayı gündeme getirdi. Uğuroğlu, İYİ Partili bir milletvekilinden mesaj aldığını belirterek, Meral Akşener'in yakın zamanda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile de görüşebileceğini iddia etti. 

Uğuroğlu, bu iddiasını adını vermediği bir İYİ Partili milletvekiline dayandırarak şu açıklamayı yaptı:

"Görüşmede Bahçeli'nin de adı geçmiş. Ya Erdoğan teşekkür ederek 'Bahçeli'ye de gitseniz iyi olur' demiş ya da Akşener Erdoğan'a 'Sizi ziyaret ettim, Bahçeli'yi de ziyarete giderim' demiş."

Orhan Uğuroğlu, İYİ Parti kulislerinde birkaç gündür bu bilginin yayıldığını belirterek, Koray Aydın'ın açıklamasının da bu söylentilerle bağlantılı olabileceğini öne sürdü. Uğuroğlu, bu bilgiye dayandırarak İYİ Parti içindeki hareketlenmelere dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.