İYİ Parti'nin İstanbul Adayı Buğra Kavuncu Eyüpsultan'da oyunu kullandı

İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu, eşi ve kızıyla Eyüpsultan'da oy kullandı. Okul bahçesinde açıklama yaparken tepki aldı. Kavuncu, demokrasiye vurgu yaparak oy kullanmanın önemini belirtti.

İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu, eşi ve kızıyla birlikte Eyüpsultan'da oy kullandı. Ancak okul bahçesinde açıklama yaparken bir kadının tepkisiyle karşılaştı. Kavuncu, demokrasiye vurgu yaparak oyunu kullandı.

İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu, eşi Hülya Kavuncu ve kızı İlay Gökçe Kavuncu ile birlikte saat 11.00 civarında Eyüpsultan'da bulunan Turgut Özal Ortaokulu'nda oy kullanmaya geldi. Kavuncu, oyunu 2254 numaralı sandıkta kullandıktan sonra okul bahçesinde açıklamalarda bulundu. Bu sırada bir kadın, Kavuncu'nun okul bahçesinde açıklama yapmasına tepki gösterdi. Kavuncu ise bu tepkiye karşılık olarak "Hanımefendi, çok özür dilerim. Siz oyunuzu kullanın. Bakın güvenlik var. Biz hukuk, nizam, kanun neyse ona uyuyoruz. Demokrasiye tahammül edeceksiniz" şeklinde cevap verdi.

Kavuncu'nun açıklamaları şu şekilde devam etti:

"Evet, 31 Mart Pazar günü her türlü bağırış çağırışa, her türlü zorlamaya rağmen güzel bir kampanya süreci geçirdik. Dilimizi bozmadık. Memleketimiz için, demokrasinin hakim olması için bizimle birlikte birçok parti bu yarışa girdi. Basın açıklaması yapmamıza bile tahammül etmiyorlar ki ben siyasetin içinde uzun yıllardır bulunuyorum. Hemen hemen her siyasi parti lideri oy kullandığı okulun çıkışında basın açıklaması yapmıştır. Bunu bir parti yapınca normal, başka bir parti yapınca rahatsızlık duyulacak bir durum haline getirmenin hiçbir anlamı yok. Ülkemiz için, memleketimiz için hayırlı uğurlu olsun. Akşam hep birlikte sonucu değerlendireceğiz. Çok sayıda parti yarıştı ve çok sayıda proje konuşuldu. İstanbul için sonuç ne olursa olsun milletin verdiği karar olacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum. Çok teşekkür ederiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.