"İzinsiz seks kasedi" çekmek ile suçlanan Alanyasporlu futbolcu için 4 yıl hapis istemi

Alanyaspor'un 32 yaşındaki Güney Koreli milli futbolcusu Hwang Ui-Jo, cinsel içerikli videolarının sosyal medyada yayımlanmasının ardından 4 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya kaldı.

Alanyaspor'un 32 yaşındaki Güney Koreli milli futbolcusu Hwang Ui-Jo, cinsel içerikli videolarının sosyal medyada yayımlanmasının ardından 4 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya kaldı. Bu videoların, Hwang'ın bir kadınla cinsel ilişki yaşarken çekildiği ve Güney Kore'deki birçok sitede paylaşıldığı bildirildi. Hwang'ın partneri, bu durumu şikayet etti ve bunun üzerine Hwang, milli takımdan men edildi.

Bugün gerçekleştirilen duruşmada, Hwang'ın partnerinin izni olmadan cinsel ilişki görüntülerini kaydetmekle suçlandığı belirtildi. Savcı, Hwang için 4 yıl hapis cezası talep etti. İlk başta suçlamaları reddeden Hwang, duruşmanın ilerleyen aşamalarında suçunu kabul etti ve eski partnerinden özür diledi. Ancak bu özür, suçlamayı yönelten taraf tarafından kabul edilmedi.

Hwang, yasadışı cinsel içerikli videolar bulundurmakla suçlanırken, aynı zamanda videoları "intikam" amaçlı sosyal medya ve diğer platformlarda yayıldığı iddia edilen baldızının da 4 yıl hapis cezasıyla yargılanması talep edildi. Hwang'ın baldızı 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Hwang, bu kadına karşı da şikayette bulunsa da, polis soruşturmaları videoların yasadışı bir şekilde kaydedildiğini ortaya çıkardı. Savcılık tarafından yapılan açıklamada, "Mağdurlardan biri uzlaşmayı reddetti ve ağır bir ceza talep etti. Hwang şu an suçlamaları kabul etmiş olabilir, ancak önceki inkarları gerçekten pişman olup olmadığını sorgulatıyor," ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.