İzleyiciler İnci Taneleri için kanalı değiştirdi; bu hayal kırıklığı olmamalıydı!

Kanal D'de izlenme rekorları kıran İnci Taneleri, 19. bölüm sonrası izleyicileri çileden çıkardı. Dizinin gidişatındaki yavaşlama, hayranları arasında büyük tepki topladı. İşte detaylar ve tartışmalı anlar…

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç, Yasemin Baştan ve Sera Kutlubey gibi ünlü isimleri bir araya getiren İnci Taneleri dizisinde izleyicilerden eleştiriler gelmeye başladı. İlk sezondan bu yana Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olan dizi, son bölümüyle izleyiciyi etkilemeyi başarsa da, yavaş ilerleyen senaryosu nedeniyle sıkıntılar yaşıyor.

Dizinin yeni bölümünde, Hazar Ergüçlü’nün canlandırdığı Dilber karakterinin, kendi sesiyle seslendirdiği "Deme" şarkısı dikkat çekti. Dilber’in Azem’e (Kubilay Aka) seslenirken söylediği sözler, izleyicilerin aklında yer etti. Ancak, birçok izleyici dizinin temposundan şikayetçi. Sosyal medyada "Dizi yavaş ilerliyor, heyecan kayboluyor" yorumları artarken, bazı izleyiciler ise "15 hafta boyunca ‘Hanımı kim öldürdü?’ sorusunu sorduk, artık bu konuda merak etmiyoruz" şeklinde eleştirilerde bulundu.

Tepkilerin ardından İnci Taneleri dizisinin senaryosunda nasıl değişiklikler yapılacağı merak konusu oldu. Dizi, 20. bölümüyle Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.