İzmir Buca'da Acı Olay: Kıskançlık Krizi, Güzellik Merkezinde Cinayetle Sona Erdi!

Eşini başka erkeklerle görüştürdüğü gerekçesiyle başlayan bir tartışma sonucunda Sercan Çelik'i bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinde bekleyen şüpheli, suç aletiyle birlikte polise teslim oldu.

Buca'nın Menderes Caddesi'nde bulunan bir güzellik merkezinde meydana gelen acı olayda, M.A. (45), eşinin işlettiği güzellik merkezine gelerek, kadın kuaförü olduğu belirtilen Sercan Çelik (34) ile arasında çıkan tartışma kısa sürede şiddet olayına dönüştü.

İki kişi arasındaki gerginlik, kavgaya evrildi ve bu sırada M.A., bıçak kullanarak Çelik'i boyun ve göğüs bölgesinden yaraladı. Çelik, bıçak darbelerinden kaçmaya çalışarak sokağa çıkmaya çalıştı, ancak aldığı yaraların etkisiyle merdivenlerde yere yığıldı.

Olay Yerinde Hayatını Kaybetti

Çevredeki vatandaşlar, durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, M.A.'yı suç aleti ile birlikte gözaltına aldı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde, Çelik'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Güzellik merkezine gelen Çelik'in yakınları büyük üzüntü yaşarken, M.A., Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Sercan Çelik'in cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Cinayet şüphelisi M.A.'nın ilk ifadesinde, eşinin başka erkeklerle görüştürdüğü iddiasında bulunarak cinayeti bu sebeple işlediğini belirttiği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma ise devam ediyor.


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Sahil Güvenlik Operasyonu: İzmir'de 52 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı
Emekliler artık o avantajlardan faydalanabilecek
İçişleri Bakanı: 77 Şehirde Silah Kaçakçılarına Karşı Kapsamlı Operasyon
İzmir'de Sokak Tartışması Kanla Bitti: Hastane Çalışanı Yaşamını Yitirdi
Çöp konteynerine atılan çuvaldan 6 köpek yavrusu çıktı