İzmir Büyükşehir Belediyesinden öğrencilere dev destek: Yılbaşı öncesi hesaplara yatırıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ekonomik zorluklarla başa çıkan üniversite öğrencilerine yönelik sağladığı Üniversite Eğitim Desteği'ni yeni yıl öncesi hesaplara yükledi. Başkan Tunç Soyer'in gençlere yönelik odaklı politikalarının bir yansıması olan destek, toplamda 12 milyon TL'yi aştı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ekonomik krizle boğuşan üniversite öğrencilerine yeni yıl öncesi Üniversite Eğitim Desteği'ni açıkladı. 5 bin 460 öğrencinin hesaplarına yatırılan destek, İzmir Şehir Kartları üzerinden 2 bin 250 TL olarak öğrencilere ulaştırıldı. Başkan Tunç Soyer'in "genç odaklı kent" vizyonu çerçevesinde sağlanan destek, toplamda 12 milyon TL'yi aştı.

GENÇ ODAKLI KENT VİZYONU: İZMİR'DEN ÖĞRENCİLERE 12 MİLYON TL DESTEĞİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in "genç odaklı kent" vizyonu kapsamında sağlanan Üniversite Eğitim Desteği, 5 bin 460 öğrenciye 2 bin 250 TL olarak dağıtıldı. Toplamda 12 milyon TL'yi aşan destek, ekonomik sıkıntı yaşayan öğrencilere umut oldu. Başkan Soyer, "Sevgili gençler, 2024 yılı hedeflerinize ve hayallerinize daha da yaklaştığınız, gençliğinizi doya doya yaşadığınız bir yıl olsun. Eğitim desteğimizin 3 aylık ödemesi hesaplarınıza yatırılmıştır. İyi seneler" dedi.

ÜNİVERSİTELİLERE SOSYAL DESTEKLER

Ekonomik zorluklarla mücadele eden öğrencilere destek olma çabasını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, eğitim desteğinin yanı sıra her sabah sıcak çorba ve akşam sıcak yemek desteği sunuyor. Ayrıca üniversite eğitim desteği alacak öğrencilere ücretsiz çamaşırhane hizmeti ve aile ziyaretleri için otobüs bileti imkânı da sağlanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.