"İzmir'de 1 ay öncesine göre yüze 42 vaka artışı var"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs salgının seyrine ilişkin açıklamalarda bulundu. Koca'nın salgında yeni bir yükseliş gördüklerini belirtirken, "İzmir'de 1 ay öncesine göre yüze 42 vaka artışı var" dedi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir'de bir ay öncesine göre yüzde 42 vaka artışı olduğunu açıklarken, kentte 445 filyasyon ekibi sahada çalıştığını söyledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs salgının seyrine ilişkin açıklamalarda bulundu. Koca'nın salgında yeni bir yükseliş gördüklerini belirtirken, "İzmir'de 1 ay öncesine göre yüze 42 vaka artışı var. İzmir'de 445 filyasyon ekibi sahada çalışıyor. Gün içinde incelemelerimizi tamamladıktan sonra akşam genel bir değerlendirme yapacağım. Koronavirüs salgınında tekrar bir şiddetlenme yaşıyoruz" ifadesini kullandı. Artışın her bölgede aynı olmadığını söyleyen Koca, "Son 1 haftada vaka artışı %10'lara geriledi. Bizleri sevindiren diğer gelişme son dönemde İzmir'de zatüre oranı %8.2'den %4'e düştü. Türkiye filyasyonu en iyi yapan tek ülke" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

Hastaneye 5 yıl boyunca fazla fatura kesmişler
Dikkat Edilmeli! Maske Takma Zorunluluğu Geri Dönebilir!
Ebeveynler Dikkatli Olun! Bu Detaylar Çocuğunuzda Gizli Bir Sorun Olduğunun İşareti Olabilir!
Doktorlar Uyardı: Kulak Memenizdeki Bu İz Tehlikeli Bir Hastalığa Haberci Olabilir!
Sarımsak ve Zeytinyağının Efsanevi Gücüyle Hastalıkları Defedin!