İzmir'de 11,5 Milyon TL Değerinde Kaçak İçki ve Ürün Ele Geçirildi, 8 Gözaltı

İzmir'de yapılan geniş çaplı operasyonda, piyasa değeri 11,5 milyon TL olan düzmece içki ve kaçak ürünler ele geçirildi. 18,7 ton etil alkol, kaçak sigara ve diğer ürünlerle birlikte 8 şüpheli gözaltına alındı.

İzmir'de düzenlenen operasyonda, piyasa değeri 11,5 milyon TL'yi bulan düzmece içki ve kaçak ürünler ele geçirildi. 18,7 ton etil alkol, kaçak sigara ve diğer kaçak malzemelerle birlikte 8 kişi gözaltına alındı.

İzmir'de düzenlenen operasyonda, piyasa değeri 11,5 milyon TL olduğu değerlendirilen düzmece içki ve kaçak ürünler ele geçirildi. Bornova, Torbalı, Çeşme, Balçova ve Karabağlar ilçelerinde yapılan aramalarda, 18,7 ton etil alkol, 2 bin 600 düzmece içki üretiminde kullanılan malzeme, 41 içki yapımında kullanılan aroma, 9 etil alkol üretim makinesi, 6 bin 640 doldurulmuş makaron, 4 bin 444 paket gümrük kaçağı sigara, 2 bin 200 boş makaron, 903 elektronik sigara cihazı, 290 gümrük kaçağı puro, 151 kilogram kıyılmış tütün ve 2 sigara sarma makinesi ele geçirildi. Operasyon sonucunda 8 şüpheli gözaltına alındı ve adli işlem başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.