İzmir'de 150 Liralık Borç Yüzünden Silahlı Çatışma

İzmir Karabağlar'da 150 liralık borç yüzünden çıkan kavga silahlı çatışmaya dönüştü. 14 yaşındaki iki çocuğun kavgasına ağabeyleri Ş.G. ve R.Y. müdahale etti. Ş.G. tabancayla iki kişiyi yaralayarak kaçtı. Polis, Ş.G.'yi yakalamak için arama başlattı.

İzmir Karabağlar'da 150 liralık borç yüzünden başlayan kavga, iki çocuğun ağabeylerinin silah kullanmasıyla silahlı çatışmaya dönüştü. Ş.G., tabancayla iki kişiyi yaralayarak olay yerinden kaçtı. Polis, Ş.G.'yi yakalamak için geniş çaplı bir arama başlattı.

İzmir'in Karabağlar ilçesine bağlı Umut Mahallesi 3820/1 Sokak'ta akılalmaz bir olay yaşandı. Saat 21.00 civarında, 14 yaşındaki iki çocuk arasında 150 liralık borç nedeniyle başlayan tartışma, büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. 

Kavga sırasında, çocukların ağabeyleri Ş.G. (20) ve R.Y. (30) olaya dahil oldu. Ş.G., tabancayla ateş ederek F.K.'yi (25) karnından, R.Y.'yi ise bacağından yaraladı. Ş.G. suç aletiyle olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların tedavileri hastanede devam ederken, polis ekipleri, Ş.G.'yi yakalamak için geniş çaplı bir arama başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.