İzmir'de dehşet! Babasını öldürüp 112'yi aradı

İzmir'in Karabağlar ilçesindeki bir evde çıkan tartışmada oğlu B.İ. (20) tarafınca sırtından bıçaklanan C.İ. (46), yaşamını yitirdi. Cinayetin peşinden 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayan B.İ. babasını bıçakladığını ve yaşamını yitirmiş olabileceğini söyledikten sonra kaçtı.

Dehşete düşüren olay saat 21.00 sıralarında ilçeye bağlı Bozyaka Mahallesi 3080 Sokak'taki bir binanın 4'üncü katında bulunan evde meydana geldi. İddiaya göre, B.İ. ile babası arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine B.İ., bıçakla babasını yaralayıp, peşinden 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak babasını bıçakladığını ve yaşamını yitirmiş olabileceğini söyledi. B.İ. olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekiplerce yapılan kontrolde sırtından 3 bıçak darbesi alan C.İ.'nin yaşamını yitirdiği belirlendi.

OLAY YERİNE YAKIN BAŞKA BİR SOKAKTA YAKALANDI

C.İ.'nin cansız bedeni, savcılık ve polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Babasını bıçakla öldürüp kaçan B.İ. ise olay yerine yakın başka bir sokakta yakalanarak gözaltına alındı.

İLK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Emniyete götürülen B.İ.'nin ilk ifadesinde, yaklaşık 1 ay önce anne ve babasının tartıştığını, kendisinin babasıyla küs kaldığını, bugün ise çıkan tartışma sonrası olayın gerçekleştiğini söylediği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

Ankara’da korkunç kaza: Vinç halatı koptu, baba ve oğul hayatını kaybetti
Keçiören Belediyesi’nin, TÜGVA’nın ardından Yeni Dünya Vakfı’na da ayrıcalık sağladığı ortaya çıktı
ABB duyurdu: Dün başladı ve 21 Mayıs’a kadar devam edecek: Herkese ücretsiz!
ABB, Başkenti turizm merkezine çeviriyor: Yavaş'ın ücretsiz hizmet çağırısı ile herkes akın etti!
ABB Ankara'da sıkça yaşanan su kesintilerine köklü bir çözüm getiriyor: Artık sürekli kesilmeyecek!