İzmir'de ele geçirilen 27 ton gümrük kaçağı ürün ve sahte ürün imha edildi

İzmir'de polis ekiplerince son 3 ayda yapılan operasyonlarda ele geçirilen 27 ton gümrük kaçağı, sahte tütün ve tütün mamulleri ile etil alkol ve içki imha edildi.

İzmir'de polis ekiplerince son 3 ayda yapılan operasyonlarda ele geçirilen 27 ton gümrük kaçağı, sahte tütün ve tütün mamulleri ile etil alkol ve içki imha edildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı birimlerin, son 3 ay içerisinde yaptığı operasyonlarda ele geçirilen gümrük kaçağı ve sahte ürünlerin imhası gerçekleştirildi. 5 milyon 310 bin 266 doldurulmuş sigara, 5 milyon 766 bin 200 boş makaron, 23 bin 332 sigara kağıdı ve filtre, 6 bin 503 elektronik nargile cihazı, 6 bin 24 puro, 5 bin 505 paket gümrük kaçağı sigara, 1700 paket nargile ürünü, 325 bin 707 cinsel içerikli ürün (ilaç, macun, jel, sprey, macun, kapsül), 19 bin 575 litre sahte etil alkol ve 5 bin 069 şişe sahte içkinin de aralarında bulunduğu toplam 27 ton gümrük kaçağı, sahte tütün ve tütün mamulleri ile etil alkol ve içkinin imha edildiği bildirildi. Emniyetten yapılan açıklamada insan sağlığına ciddi zararları olan ve sağlıksız ortamlarda üretilerek depolanan tüm kaçak ürünlere karşı mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

"Saadet Partisi'nde yeni bir dönem başlıyor"
Vergi kaçakçılığını ihbar edenlere ikramiye: 15 milyon TL ödendi
Baharla birlikte her yerdeler: Keneler vücutta en çok buralara yapışıyor!
Kuzey Kore, Uzun Süre Sonra İlk Kez Türklere Kapıları Açıyor: O Kişileri Ülkeye Kabul Edilecek!
Türkiye'nin İsrail'le Ticareti Durdurma Kararı Dünya Basınında Nasıl Yankılandı?