İzmir’de kadın yolcu tartıştığı taksiciyi emniyet kemeri ile boğarak öldürdü

İzmir’de Buket Ay isimli kadın, imam nikahlı olduğu taksici Hakkı Öz’ü kendine kötü davrandığı gerekçesiyle emniyet kemeriyle boğarak öldürdü.

Olay, önceki gün 19.30 sıralarında, Aşık Veysel Mahallesi, 5733 Sokak’ta meydana geldi. 17 yıllık evli ve 1 çocuk babası Hakkı Öz ile Buket A. arasında park halindeki hafif ticari araçta tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışma sonrası Buket A., sürücü koltuğundaki Öz’ü, boynuna doladığı emniyet kemeriyle boğup, kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Öz’ün yaşamını yitirdiği belirlendi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Öz’ün cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otopsi işlemleri sonrası Hakkı Öz’ün yakınlarına teslim edilen cenazesi, dün ikindide Menderes ilçesinde toprağa verildi.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Olayın ardından evinin yakınlarında yakalanıp gözaltına alınan Buket A.’nın ilk ifadesinde, Hakkı Öz ile dini nikahlı olarak birlikteliğinin bulunduğunu belirterek, “Olay günü alkol aldık. Bir süredir bana kötü davranıyordu. Bu nedenle birçok kez Hakkı ile tartıştık. Olay günü yine aynı gerekçeyle tartıştık. Arabanın içinde beni darbediyordu. Ondan kurtulmak için emniyet kemerini boynuna doladım ve araçtan indim. O da diğer taraftan indi. Nasıl boğulduğunu hatırlamıyorum” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Çorum'da polis memuru uzman çavuşu öldürdü
Hakan Ateş Seçil Erzan davasıyla ilgili ilk kez itiraf etti!
Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti
Gaziantep'te kadın cinayeti: Tartıştığı eşini öldürdü, oğlu ve damadını yaraladı