İzmir'de kan donduran olay: Halasını katledip, babaannesini yaraladı, intihara kalkıştı

İzmir'in Bayraklı ilçesinde Gümüşpala Mahallesi'nde meydana gelen şok edici olayda, aile içi tartışma cinnetle sonuçlandı. 21 yaşındaki bir genç, halasıyla yaşadığı anlaşmazlık sonucu cinnet geçirerek satırla saldırdı.

Gümüşpala Mahallesi'nde 7003. sokaktaki bir evde meydana gelen trajik olay, gece saatlerinde yaşandı. Aile içinde başlayan tartışma, genç bir adamın cinnet geçirmesiyle korkunç bir sona evrildi.

TARTIŞMA EVDE BAŞLADI

Tartışmanın başlangıcı, evde yaşayan 21 yaşındaki M.A. ile babaannesi H.A. arasında meydana geldi. Bağrışmaların duyulması üzerine uyanan M.A.'nın halası Gurbet Ayaz (43) da olaya dahil oldu. Ancak, bu aile içi gerilim kısa sürede korkunç bir hal aldı.

SATIRLA HALASININ BOYNUNA SALDIRDI

Gurbet Ayaz'ın evden çıkmasının ardından peşinden giden M.A., cinnet geçirmiş bir şekilde elindeki satırla halasının boynuna vurdu. Bu saldırı sonucu kanlar içinde yere yığılan Gurbet Ayaz, olay yerinde hayatını kaybetti.

Cinnet halindeki M.A., eve geri döndüğünde ise durmak bilmeden saldırısına devam etti. Babaannesi H.A.'yı da hedef alan genç adam, onu da yaraladı.

Olayın şokunu yaşayan M.A., cinnetinin etkisi altında aynı satırla kendi boynuna vurarak intihara teşebbüs etti. Ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılan genç adamın hayati tehlikesi sürüyor.

Ailede Psikolojik Sorunlar İddiası

M.A.'nın askerden yeni geldiği, ailesinden ayrı yaşadığı ve uzun süredir psikolojik sorunlarının olduğu iddia ediliyor. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

Bu korkunç olay, aile içi gerilim ve psikolojik sorunların yarattığı tehlikeleri bir kez daha gündeme getirirken, olayın ayrıntıları adli makamlar tarafından titizlikle incelenmeye devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

DEM Partili Ceylanpınar Belediyesi'nden T.C. ibaresi kaldırıldı
CHP’li Üsküdar Belediyesi, Medipol’ün inşaatını durdurdu
İstanbul'da o tarihte ekmeğin fiyatı 15 TL'ye yükselecek! Giderler her ay artıyor
Ankara'da Yaşayan Emeklilere Müjde: ABB Hesaplara Para ve Et Yardımı Yaptı!
AK Partili Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 7 milyon liralık yurt dışı gezisi