İzmir’de Kayıp Aslıhan Miray Kabadayı İçin Kamuoyundan Yardım Çağrısı!

İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde evinden gezmeye çıkmak üzere ayrılan 14 yaşındaki Aslıhan Miray Kabadayı'dan 2 gündür haber alınamıyor. Polis ekipleri, genç kızın izini sürmek için geniş çaplı bir arama başlattı.

İZMIR'DE KAYIP 14 YAŞINDAKI ASLIHAN MIRAY KABADAYI İÇIN ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDIYOR

İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde yaşayan 14 yaşındaki Aslıhan Miray Kabadayı, iki gün önce evinden "Gezmeye çıkıyorum." diyerek ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi. Ailesi, genç kızın uzun süre haber alınamaması üzerine durumu polise bildirdi. Ekipler, Kabadayı’nın son olarak Seferihisar ilçesindeki bir pazar yerine gittiğini belirledi. Güvenlik kameralarından elde edilen görüntüler, Aslıhan'ın burada bir bankta oturduğunu ve cep telefonuyla görüntülü konuşma yaptığını ortaya koydu.

Polis ekipleri, bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyerek ve tanık ifadelerini değerlendirerek Aslıhan Miray Kabadayı'nın izini sürmeye devam ediyor. Ailesi ve yetkililer, Aslıhan'ın bir an önce bulunabilmesi için halktan yardım çağrısında bulunuyor. Şu anda, genç kızın kaybolduğu yerlerde ve çevresindeki alanlarda arama çalışmalarına hız verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.