İzmir'de korkunç cinayet! 16 yaşındaki çocuk 17 yaşındaki arkadaşını meyve bıçağıyla öldürdü

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, 16 yaşındaki A.O. adlı genç, mahallelerinde bulunan arkadaşı 17 yaşındaki Arda Tunç ile 'küfürleşme' nedeniyle çıkan tartışmada meyve bıçağı kullanarak arkadaşını öldürdü.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde iki arkadaş arasında çıkan tartışma, korkunç bir olaya dönüştü. A.O. (16) adlı genç, arkadaşı Arda Tunç'u (17) meyve bıçağı ile öldürdü. İki genç, mahallelerinde bulunan arkadaşlarıyla bir araya geldikten sonra 'küfürleşme' nedeniyle çıkan anlaşmazlık kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Tartışmanın şiddetlenmesiyle A.O., yanındaki meyve bıçağını kullanarak Arda Tunç'a saldırdı. Tunç, göğsüne aldığı bıçak darbesi sonucu ağır yaralandı. Olayın ardından A.O. hızla olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

SAĞLIK VE EMNİYET EKİPLERİ HAREKETE GEÇTİ

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, Arda Tunç'u bulunduğu yerden alarak ambulansla özel bir hastaneye götürdü. Ancak tüm müdahalelere rağmen genç kurtarılamadı.

Polis ekipleri, kaçan A.O.'yu kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Olayın ardından başlatılan soruşturma sürerken, A.O.'nun emniyetteki işlemleri devam ediyor. Cenaze ise İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Türkiye'deki 5 Büyük Yabancı Özel Okula Milyonlarca Ceza Yağdı!
TÜGVA ve Ensar Vakfı ile imzalanan protokolleri feshedildi!
Kaçak Elektrik Kullanarak Bitcoin Üretimi Yapanlar Gözaltına Alındı!
Kadın cinayetleri bitmiyor! Manisa'da 3 çocuk annesi katledildi
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Toplandı: 'Trolleşme' Tehlikesine Dikkat!