İzmir'de korkunç olay yaşandı! Anneannesini bıçaklayıp rehin aldı! Son dakika!

İzmir'de Y.E. (30), evde tartıştığı anneannesi A.U.'yu (86) boğazından bıçaklayıp rehin aldı ve korku dolu anlara sebep oldu! Kendisini de yaralayan Y.E., özel harekat ekiplerinin müdahalesiyle etkisiz hale..

Korkunç olay, saat 17.45 sıralarında Bahriye Üçok Bulvarı üzerindeki bir apartmanın birinci katında meydana geldi. İddiaya göre Y.E. aynı evde yaşadığı babaannesi A.U ile evlendi. Henüz açıklanamayan bir nedenden dolayı onunla kavga etti. Tartışmanın büyümesi üzerine Y.E. anneannesine bıçakla saldırarak onu boğazından, kendisini ise göğsünden yaraladı.

Çarpışma seslerini duyan vatandaşların gözlemleri üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. Y.E.'nin ihbarı üzerine adrese polis özel harekat ekipleri sevk edildi. büyükanneyi rehin aldı. Olay yerine gelen özel harekat ekipleri ve Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı müdahaleyle Y.E. Söküldü.

Yaralı Y.E. ve büyükannesi A.Ü. sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı ortaya çıksa da olayla ilgili soruşturma başlatıldı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.