İzmir'de Meydana Gelen Trafik Kazasında Bir Kişi Hayatını Kaybetti

İzmir Buca Atatürk Caddesi'nde yaşanan trafik kazasında Y.B. yönetimindeki araç, kontrolden çıkarak aydınlatma direğine çarptı. Kazada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise hayati tehlike altında. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İzmir Buca Atatürk Caddesi, Kaynaklar mevkisinde bugün meydana gelen trajik trafik kazasında, 18 yaşındaki Y.B. yönetimindeki araç, kontrolünü kaybederek aydınlatma direğine çarptı. Bu feci kazada araçta bulunan Batuhan Kahraman'ın yaşamını yitirdiği belirlenirken, sürücü ile birlikte hastaneye kaldırılan P.A.G.'nin hayati tehlikesi devam ediyor. Olay yerine acil ekiplerin sevk edilmesiyle birlikte detaylı inceleme ve soruşturma başlatıldı.

İzmir Buca Atatürk Caddesi, Kaynaklar mevkisinde, 18 yaşındaki Y.B. yönetimindeki araç, kontrolünü kaybederek aydınlatma direğine çarptı. Kazanın etkisiyle araç takla attı ve kaldırıma çıkarak durabildi.

Kaza yerine, çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede, araçta bulunan 18 yaşındaki Batuhan Kahraman'ın hayatını kaybettiği tespit edildi.

Kazada yaralanan sürücü ile araçtaki P.A.G. (18), Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. P.A.G'nin hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

İzmir'de Sokak Tartışması Kanla Bitti: Hastane Çalışanı Yaşamını Yitirdi
Çöp konteynerine atılan çuvaldan 6 köpek yavrusu çıktı
Canlı yayında 8 yaşındaki kızı için 'müstehcen' ifadeler kullanan kadına gözaltı
Depremzede Orhan Erdoğan kimseye sesini duyuramadığı için yaşamına son verdiği ortaya çıktı
HPV aşısı nedir ve ücretsiz HPV aşı başvurusu nasıl yapılır?