İzmir'de suç örgütü operasyonu: 7 kişi tutuklandı!

İzmir’de, "nitelikli yağma, tefecilik ve kasten yaralama" suçlarından Erkan Bulu liderliğindeki suç örgütüne yönelik operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda 4 tabanca, 2 av tüfeği ve 158 fişek ele geçirildi. Şüphelilerden 7'si tutuklandı, diğerinin işlemleri devam ediyor.

İzmir’de, "nitelikli yağma, tefecilik ve kasten yaralama" gibi suçlar nedeniyle Erkan Bulu liderliğindeki bir suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı, bunlardan 7'si tutuklandı.

Çeşme Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde, İzmir Organize Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, suç örgütüne dair teknik ve fiziki çalışmalar gerçekleştirdi. Buca, Torbalı ve Çeşme ilçelerinde yapılan operasyonlarda, suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, nitelikli yağma, tefecilik ve kasten yaralama suçlarıyla ilgili deliller toplandı.

Operasyon sırasında, örgüt ele başı Erkan Bulu’nun da aralarında bulunduğu 8 şüpheli yakalandı. Zanlıların ev, iş yeri ve araçlarında yapılan aramalarda, biri otomatik 4 tabanca, 2 av tüfeği, 1 hücum yeleği ve 158 fişek ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 7 şüpheli tutuklandı, diğer şüphelinin işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.