İzmir’de Tartışma Kanlı Bitti: 6 Kişi Yaralandı, Saldırganlar Yakalandı

İzmir'de C.G. ve O.Ç. arasında çıkan tartışma sonucunda O.Ç. ve arkadaşı O.Ö. pompalı tüfekle ateş açtı. Olayda 6 kişi yaralanırken, şüpheliler polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde C.G. ve O.Ç. arasında çıkan tartışma, pompalı tüfekle silahlı saldırıya dönüştü. Dün akşam Selvili Mahallesi'nde yaşanan olayda, O.Ç. ve arkadaşı O.Ö., C.G.'nin iş yerinin önüne gelerek ateş açtı. Saldırıda, olayla ilgisi olmayan 6 kişi yaralanırken, şüpheliler polis tarafından yakalandı. Yaralıların sağlık durumu iyi.

İzmir'de C.G. (32) ve O.Ç. (31), bir hafta önce hasarlı bir kazaya karışmıştı. Kaza sonrası anlaşamayan taraflar arasında tartışma yaşanmış ve her iki taraf da olay yerinden ayrılmıştı. Dün akşam, C.G. ve O.Ç. Selvili Mahallesi 4019 Sokak'ta buluşmak üzere yeniden bir araya geldi. Burada çıkan tartışma sırasında O.Ç. ve arkadaşı O.Ö. (29), C.G.'nin iş yerinin önüne araçla gelerek pompalı tüfekle ateş açtı.

Açılan ateş sonucu, olayla ilgisi olmadığı iddia edilen E.S. (54), H.D. (30), İ.K. (38), M.S. (64), M.S. (32) ve S.T. (20) isimli altı kişi yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından çevre hastanelere kaldırıldı ve tedaviye alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olayın ardından polis ekipleri, kaçan O.Ç. ve O.Ö.'yü kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.