İzmir'de toplu taşıma kullananlara müjde! 120 dakika ücretsiz olacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, toplu taşımada önemli bir değişikliğe imza atıyor. Mart ayından itibaren geçerli olacak şekilde, İzmir'deki toplu taşıma sistemlerinde aktarma süresi 120 dakika ve ücretsiz olacak.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kentin toplu taşıma sistemine yönelik önemli bir değişiklik duyurdu. Mart ayından itibaren geçerli olmak üzere, toplu taşımalarda aktarma süresinin 120 dakika ve ücretsiz olacağını açıkladı.

AKTARMA SÜRESİNDE DEVRİM: 120 DAKİKA ÜCRETSİZ AKTARMA

Soyer, kentteki raylı sistem yatırımları ve yeni otobüslerle birlikte aktarma süresini 90 dakikadan 120 dakikaya çıkardıklarını belirtti. Böylece, İzmir'de toplu taşımayı kullanarak seyahat edenler, tek biletle 2 saat boyunca ücretsiz olarak aktarma yapabilecekler.

TUNÇ SOYER'DEN AÇIKLAMA: TOPLU TAŞIMA KOLAYLAŞIYOR

Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada Soyer, "Gerçekleştirdiğimiz raylı sistem yatırımları ve aldığımız yeni otobüsler yardımıyla 90 değil, 120 dakika ücretsiz aktarma için çalışmaları tamamladık. Uygulama Mart ayından itibaren başlayacak." ifadelerini kullandı.

Daha önce kentte uygulanan 90 dakika ücretsiz aktarma sistemi, alınan yeni karar doğrultusunda kaldırılmıştı. Bu değişiklikle birlikte, İzmir'deki toplu taşıma kullanıcıları için daha uzun ve ücretsiz aktarma imkanı sağlanmış olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.