İzmir’de Tren Kazasında Üç Kişi Hayatını Kaybetti

İzmir Menemen'de yolcu treni, hemzemin geçitte hafif ticari araca çarptı. Araçta bulunan Mehmet Akkurt, eşi Bediha (47) ve kayınvalide Emine Akkurt (73) hayatını kaybetti. Aile, Emine Akkurt'un tedavisi için hastaneye gitmekteydi. Cenazeler Menemen Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İzmir'in Menemen ilçesinde, bir yolcu treninin hemzemin geçitte çarptığı hafif ticari araçta bulunan Mehmet Akkurt, eşi Bediha (47) ve kayınvalide Emine Akkurt (73) yaşamını yitirdi. Olay, Yanıkköy Mahallesi'nde meydana geldi. Aile, Emine Akkurt'un tedavisi için hastaneye gitmek üzere yola çıkmıştı. Cenazeler Menemen Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İzmir'in Menemen ilçesinde, bir yolcu treninin hemzemin geçitte çarptığı hafif ticari araçta bulunan üç kişi hayatını kaybetti. Olay, Menemen'in Yanıkköy Mahallesi'nde meydana geldi. Araçta bulunan Mehmet Akkurt, eşi Bediha Akkurt (47) ve kayınvalide Emine Akkurt'un (73) olay yerinde yaşamını yitirdiği bildirildi.

Ailenin, Emine Akkurt'un tedavisi için hastaneye gitmek üzere yola çıktığı öğrenildi. Kaza ihbarı üzerine bölgeye jandarma, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, üç kişinin de olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Hayatını kaybedenlerin cenazeleri, gerekli işlemlerin ardından Menemen Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.