İzmir'de tribünler 'Mustafa Kemal'in Askerleriyiz' diye inledi!

Türkiye, UEFA Uluslar Ligi B Grubu 2. maçında İzlanda'yı İzmir Gürsel Aksel Stadyumu'nda ağırladı. Yaklaşık 20 bin taraftar, İzmir'in kurtuluşunun 102. yılına denk gelen maçta "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganları ve İzmir Marşı ile A Milli Takım'a büyük destek verdi.

Türkiye, UEFA Uluslar Ligi B Grubu 2. maçında İzlanda'yı İzmir Gürsel Aksel Stadyumu'nda konuk ederken, İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümüne denk gelen bu anlamlı karşılaşmada tribünleri dolduran yaklaşık 20 bin futbolsever, "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganları ve İzmir Marşı eşliğinde A Milli Takım'a büyük bir coşkuyla destek verdi.

UEFA Uluslar Ligi B Grubu'nda Türkiye, İzlanda'yı İzmir Gürsel Aksel Stadyumu'nda konuk etti. Futbolseverler, A Milli Takım'ı coşkuyla desteklemek için tribünleri doldurdu. Yaklaşık 20 bin taraftar, ellerinde Türk bayraklarıyla milli marşlar ve tezahüratlarla takıma moral verdi.

İZMİR MARŞI VE COŞKULU SLOGANLAR


İzmir'in kurtuluşunun 102. yıl dönümünde oynanan bu özel maçta, tribünler "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganlarıyla yankılandı. Taraftarlar hep birlikte İzmir Marşı'nı söyleyerek stadyumu adeta bir bayram yerine çevirdi. Maç öncesinde açılan dev Türk bayrağı, İzmir'in milli ruhunu sahaya taşıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.