İzmir’de yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 2’si ağır 4 kişi yaralandı

Dün akşam saatlerinde İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde meydana gelen kazada, bir yolcu otobüsü ile bir otomobilin çarpışması sonucu meydana geldi ve 2'si ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kemalpaşa ilçesindeki kaza, bir otobüs ile bir otomobilin çarpışması sonucu meydana geldi ve 2'si ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Dün akşam saatlerinde Kemalpaşa ilçesinde meydana gelen kazada, iddiaya göre, H.A. (55) tarafından yönetilen 34 EHC 916 plakalı yolcu otobüsü, İzmir-Ankara kara yolu Halilbeyli Kavşağı'nda A.D.'nin (32) kullandığı 48 BY 621 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Kazanın şiddetiyle otomobil ve otobüs yaklaşık 200 metre sürüklenirken, ihbar üzerine İzmir ve Manisa'dan 112 Acil Sağlık ekipleri, itfaiye, polis ve jandarma olay yerine sevk edildi. Kazada, otomobil sürücüsü A.D. ile araçta bulunan H.D. (31), M.E. (61) ve E.D. (23) yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından otomobil içinde sıkışan A.D. ile H.D. kurtarılarak çıkarıldı. İlk müdahalenin ardından yaralılar Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan A.D. ve H.D.'nin hayati tehlikesi bulunduğu belirtildi.

Firmanın bölgeye gönderdiği başka bir otobüsle yolcular seferlerine devam ederken, jandarma otobüs sürücüsü H.A.'yı gözaltına aldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Hakkari-Çukurca karayolu ulaşıma kapandı: Dev kayalar yolu kapattı
Taksim Gezi Parkı'nda Kadının Üzerine Ağaç Dalı Düştü: Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Alaplı'da Telefon Dükkanına Hırsızlık: 3 Tutuklama
Kilis'te baba vahşeti: Suriyeli Yusuf, Eşini ve 3 çocuğunu boğarak öldürdü ve
Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 kişi yaşamını yitirdi