İzmir’deki kazada can kaybı yaşandı!

Son dakika! İzmir'in Aliağa ilçesinde iki aracın karıştığı kazada ağır yaralanan sürücü, kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. İzmir'de yaşanan kazada can pazarı! Son dakika! Hayatını kaybetti!

İzmir'in Aliağa ilçesinde iki aracın karıştığı kazada ağır yaralanan sürücü, kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

 Kaza, dün öğle saatlerinde Aliağa ili Fatı ilçesi  Eskifoça Caddesi üzerinde meydana geldi.

 Yunan uyruklu T.P.'nin, Okay Uygun yönetimindeki 48 AT 481 plakalı hafif ticari araçla şerit ihlali yaptığı iddia edildi. Çarpışmaya 35 EN 572 plaka numaralı bir Volvo otomobil karıştı.
 Çarpışmanın şiddeti nedeniyle aracın her iki  sürücüsü de yaralanırken, araç içinde sıkışan ve durumu kritik olan Uygun Bey, olay yerine gelen 110 kişilik AKS ekibi tarafından olay yerinden kaldırıldı. Raporu aldıktan sonra olay yeri teslim edildi.
 Ambulansla hastaneye kaldırılan sürücülerden Uygun, tedavi gördüğü Menemen Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. T.P.'nin tedavisi bulundu. Hastanede tedavisi devam ediyor. Kazayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.