İzmirlilere müjde! Çeşme'de aquapark açıldı: O kişilere ücretsiz olacak!

İzmir sakinleri için sevindirici haber! İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çeşme'deki aquapark sezonunu başlattı. Tetusa AŞ tarafından işletilen Oasis Su Parkı, Çeşme Alaçatı'da ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

İzmir sakinleri için sevindirici haber! İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çeşme'deki aquapark sezonunu başlattı. Tetusa AŞ tarafından işletilen Oasis Su Parkı, Çeşme Alaçatı'da ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Tesisin giriş ücretleri de duyuruldu.

OASİS SU PARKI’NDA EĞLENCE BAŞLADI

Çeşme'deki Oasis Su Parkı, bu sezon kapılarını açtı. Geçen yaz sezonunda 44 bin 800 ziyaretçiyi ağırlayan Tetusa AŞ Genel Müdür Vekili Hakan Foral, bu yıl daha fazla ziyaretçi beklediklerini belirtti. Foral, tesislerinde 60 dönüm alan içinde 12 farklı heyecan verici kaydırak, büyük bir yüzme havuzu, dalga havuzu ve jakuzili bir havuz bulunduğunu açıkladı. Ayrıca restoran, butik ve revir gibi olanakların da mevcut olduğunu söyledi. Tesislerin tamamen bayram için hazır olduğunu ve hijyen ile sağlık koşullarının titizlikle sağlandığını belirten Foral, animasyon grubunun düzenli olarak su topu, su voleybolu, ayak voleybolu, dart gibi etkinlikler düzenlediğini ifade etti.

GİRİŞ ÜCRETLERİ BELİRLENDİ

Tesisin giriş ücretleri de belirlendi. 3 yaşına kadar olan çocuklar ücretsiz olarak giriş yapabilirken, 4-11 yaş arası ziyaretçiler 600 TL ödeyerek, 12 yaş ve üzerindekiler ise 750 TL karşılığında tesisin havuzları, kaydırakları ve aktivitelerinden tüm gün boyunca sınırsız olarak yararlanabilecekler. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve bağlı şirketlerde çalışan personellere ise %25 indirim uygulanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.