İzmir'lilere Süpriz: 120 Dakika Ücretsiz Aktarma Geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer müjdeyi verdi! Mart ayından itibaren toplu taşımada aktarma süresi 120 dakika ve ücretsiz olacak. Yeni düzenleme ile İzmir'lilere daha geniş kapsamlı ve ekonomik bir ulaşım deneyimi sunulacak.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Mart ayından itibaren toplu taşımalarda önemli bir düzenleme yaparak aktarma süresini 120 dakikaya çıkaracak ve bu hizmeti ücretsiz olarak sunacak.

Tunç Soyer, yerel seçimlere yaklaşırken partisinden aday gösterilmemesine rağmen, İzmir halkını sevindirecek bir adım attı. Resmi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda, toplu taşıma kullanıcılarına müjde verdi. Soyer, "Raylı sistem yatırımları ve yeni otobüslerle 90 dakika yerine 120 dakika ücretsiz aktarma sağlamak için çalışmalarımızı tamamladık. Bu uygulama Mart ayından itibaren hayata geçirilecek." ifadelerini kullandı.

Daha önce uygulanan 90 dakika ücretsiz aktarma sistemi geçmişte kaldırılmıştı. Tunç Soyer'in bu adımıyla birlikte İzmir'deki toplu taşıma kullanıcılarına daha uzun ve ücretsiz bir aktarma süresi sunulacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

İstanbul'da Benzin İstasyonu Operasyonu: 90 Milyon TL'lik Vergi Kaçağı Ortaya Çıktı
Galata Kulesi Altında Trafiği Kapatan Gruba Cezalar Yağdı: Toplamda 13,926 TL Para Cezası Kesildi!
DEM Partili Ceylanpınar Belediyesi'nden T.C. ibaresi kaldırıldı
CHP’li Üsküdar Belediyesi, Medipol’ün inşaatını durdurdu
İstanbul'da o tarihte ekmeğin fiyatı 15 TL'ye yükselecek! Giderler her ay artıyor