Jamaikalı sprinter Zika virüsüne yakalandı

Ülke basınına konuşan Bailey-Cole, saçını kestirmesinin ardından boynundaki şişliğin kız arkadaşı tarafından fark edildiğini ve yapılan incelemenin ardından Zika virüsüne yakalandığını bildirdi. Bir süredir ağrıları...

Ülke basınına konuşan Bailey-Cole, saçını kestirmesinin ardından boynundaki şişliğin kız arkadaşı tarafından fark edildiğini ve yapılan incelemenin ardından Zika virüsüne yakalandığını bildirdi. Bir süredir ağrıları olduğunu belirten 24 yaşındaki sporcu, "Üç gündür Zika virüsü taşıyarak antrenman yaptığımı bilmiyordum. Sırtımda ve kaslarımda sürekli ağrı vardı ama bunu yaptığım antrenmanlara bağlıyordum." ifadelerini kullandı.

İyileşme sürecinin kolay olmadığını da vurgulayan Jamaikalı sporcu, "Vücudumda hala kızarıklıklar var. Gözlerim yanıyor. Tek iyi yanı, artık ağrıları hissetmiyorum." şeklinde görüşlerini aktardı.

Bailey-Cole, Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde 5-21 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek 2016 Yaz Olimpiyat Oyunları'na kota alabilmek için ülkesinde düzenlenecek elemelere sağlıklı bir şekilde gideceğine inandığını da belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe Hazırlıklara Başlıyor: Sakatlar ve Ceza Sınırları Belirsizliğini Koruyor
Süper Lig'de 34. haftanın VAR kayıtları tek tek açıklandı!
Yasadışı Bahis Soruşturmasında 5 Futbolcu İfade Vermek Üzere Çağrıldı!
Fransa'da Filistin Destekçileri İsrail'in Olimpiyatlara Katılımını Protesto Etti
A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, UEFA Pro Lisans Eğitim Programı'nda Konuk Oldu