Jamiro Monteiro, Gaziantep FK'da forma giyecek!

Gaziantep Futbol Kulübü, Major Ligi takımlarından San Jose Earthquakes forması giyen o orta saha oyuncusu ile anlaştı! Jamiro Monteiro ile bir yılı opsiyonlu şekilde 1.5 senelik sözleşmeyi yaptı! Jamiro Monteiro artık Gaziantep FK'da..

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü, orta sahada bir takviye daha yaptı.

Gaziantep ekibi, geçtiğimiz günlerde büyük lig takımlarından San Jose Earthquakes'te forma giyen 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Jamiro Monteiro'yı kadrosuna kattı.

Kırmızı-Siyahlılar, kariyerinde çıktığı 276 maçta 32 gol ve 39 asist yapan Jamiro Monteiro'yla 1 yılı opsiyonlu 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

GAZİANTEP FK VE TRANSFER KONUSUNDA AÇIKLAMA YAPTI!.

 

"Gaziantep Futbol Kulübü, son dönemde Major League takımlarından San Jose Earthquakes'te forma giyen başarılı orta saha oyuncusu Jamiro Monteiro ile 1 yılı opsiyonlu 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Yeni transferimiz Jamiro Monteiro Başkan Yardımcımız İbrahim Dicle'nin de hazır bulunduğu imza töreninde resmi sözleşme imzalandı. Jamiore Monteiro'yu kulübümüze davet ediyor, bayrağımız altında başarılar diliyoruz.'' 

23 Kasım 1993'te Hollanda'nın Rotterdam kentinde doğan Monteiro, futbol kariyerine Anker Wismar'da başladı. 2015 yılında SC Cambur'a transfer olan Monteiro, daha sonra Heracles Almelo'ya ve ardından FC Metz'e transfer oldu. Daha sonra 2022'de San Jose'ye transfer oldu. Monteiro, 276 kariyer maçında 32 gol ve 39 asist yaptı. Yeşil Burun Adaları milli takımında 37 kez forma giyen başarılı orta saha oyuncusu, 4 kez de gol kaydetti..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Turan'ın Fatih Terim'e yönelik yaptığı açıklama Galatasaray taraftarlarını kızdırdı!
Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi: Sezonun Parlayan Gol Makinesi!
Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz: Fenerbahçe Maçı Öncesi Açıklamaları
Aziz Yıldırım, Başkan Adaylığı İddialarına Yanıt Verdi
Devler Ligi'nin final mücadelesi, Real Madrid ile Borussia Dortmund arasında gerçekleşecek