Jan Vesely'den Fenerbahçe sözleri: 'Hiç ayrılmam diye düşünmüştüm'

Jan Vesely, Fenerbahçe'deki sekiz yılın ardından Barcelona’ya transfer olduğunu açıkladı. Kariyerini nerede sonlandırmak istediği sorusuna, "Fenerbahçe'den ayrılmam diye düşünmüştüm ama işler değişti. Şu an İstanbul benim için çok özel" dedi.

Jan Vesely, Fenerbahçe Basketbol Takımı’nda geçirdiği sekiz yılın ardından Barcelona’ya transfer olduğunu açıkladı ve önemli yorumlarda bulundu.

"FENERBAHÇE'DEN HİÇ AYRILMAM DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM, FAKAT İŞLER DEĞİŞTİ"

Tecrübeli oyuncu, kariyerini nerede sonlandırmak istediği sorusuna şöyle yanıt verdi: "Partizan’da bitirmek istemiştim, sonra Fenerbahçe’de. Fenerbahçe'den ayrılmayacağımı düşünüyordum ama şartlar değişti... Şu anda iki yıl daha Barcelona'dayım. Şu anda aklımdan geçen tek şey kendimi fazla zorlamamak. Kariyerim sona erdiğinde yürüyemeyecek durumda olmayı istemiyorum. Dizlerimin ve sırtımın ağrıyacağını biliyorum ama 42 yaşına kadar oynamak ve sonunda hareket edemez hale gelmek istemiyorum. Bu düşünce şu anda kafamda daha fazla yer kaplıyor."

"İSTANBUL BANA DAHA YAKIN"

Vesely, kariyerinin sonunu nerede görmek istediği sorusuna da cevap vererek, "Politik olarak doğru cevap vermem gerekiyor ama İstanbul bana daha yakın" ifadesini kullandı. İstanbul’da geçirdiği sekiz yılın kendisi için ne kadar özel olduğunu vurguladı: "Sahada ve saha dışında her şey orada oldu; evlendim, çocuğum doğdu. Tüm güzel anılarım orada. Ancak her zaman başlangıç şehrim Belgrad olacak."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.