Jandarma Dur Durak Bilmiyor! Bingöl’de 274 Kök Kenevir Ele Geçirildi

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Genç ilçesinin kırsalında düzenledikleri başarılı bir operasyonla 274 kök kenevir bitkisini ele geçirdi. İşte detaylar...

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında önemli bir operasyona imza attı. Jandarma ekipleri, Genç ilçesinin kırsalında ormanlık bir alanda gerçekleştirdikleri operasyon sonucu tam 274 kök kenevir bitkisini ele geçirdi.

Bingöl Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, KOM (Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele) ve TEM (Terörle Mücadele) Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu madde imalatı ve ticaretini engellemeye yönelik sürdürdüğü çalışmalar sonucu bu yasa dışı ekim tespit edildi.

Valilik açıklamasında, "Ormanlık arazide ele geçirilen 274 kök kenevir bitkisi ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda gerekli adli işlemler başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.

Jandarma ekiplerinin bu başarılı operasyonu, bölgede yasa dışı kenevir ekimine karşı yürütülen kararlı mücadelenin bir parçası olarak dikkat çekiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.