Jandarma komutanından alkışlanacak hareket

Jandarma komutanı, halkın galeyana gelmemesi ve provokasyona geçit verilmemesi için ‘kundakçı avına’ çıkanları toplayarak bilgilendirmede bulundu.

Yangın bölgelerinde kundaklama iddiaları sonrası birkaç yerde linç girişiminde bulunuldu. Bunun üzerine bir jandarma komutanı, halkın galeyana gelmemesi ve provokasyona geçit verilmemesi için ‘kundakçı avına’ çıkanları toplayarak bilgilendirmede bulundu.

WhatsApp gruplarında bilinçli provokasyon yapıldığını söyleyen komutan, „Üye olduğunuz WhatsApp grupları takip ediliyor. Bunların hepsinden silin ve bu tür haberlere inanmayın. Gerçekten şüpheli bir durum olduğu zaman 112’ye bildirin, bize yönlendiriyorlar. Sizlerin böyle yollara düşmesini gerektirecek bir şey yok. Her gün bir sürü molotof kokteyli atılıyor deniliyor, öyle bir şey yok. Yakalanan arkadaşlarımız da suçsuz oldukları için serbest bırakıldı. Sizlerin yaptığı bu hareketler bizim zamanımızı alıyor. Üniformalarımız terden kir tuttu. Çarşamba günü başladı yangınlar, daha evimize gidemedik. Bu bizim görevimiz, biz gerekirse hiç gitmeyeceğiz. Sizleri birbirinize kırdırmak istiyorlar. Böyle bir şey yok arkadaşlar. Bu kadar terörist olmasına imkân yok burada“ ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Özel'in görüşmeleri devam ediyor: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun ardından Mansur Yavaş ile görüşecek!
Kocaeli’deki bir fabrikada grup seks skandalı: Soruşturma başlatıldı!
Yeni bir hizmet başlatıldı: 2015 yılından sonra çocuk sahibi olanlara nakit yardımı
İmamoğlu, İstanbulluyu müjdeye boğdu: O hizmet artık sınırsız ve ücretsiz!
Farah Zeynep Abdullah İmaj yeniliği ile göz doldurdu! 'Çok yakışmış'