Japonya'da peş peşe deprem! Japonya sallanıyor!

Japonya'nın batısında yer alan Ehime eyaleti sürekli sallanıyor! Ehime açıklarındaki Bungo-suido Boğazında 6,4 ve 5 büyüklüğünde iki deprem peş peşe geldi! Japonya tedirgin! Yeni deprem habercisi mi? Depremler devam edecek mi?

Japonya'nın batısındaki Ehime Eyaleti kıyısındaki Bungo Suido Boğazı'nda yerel saatle 23:14'te 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Peş peşe gelen bu depremler korku saldı! Japonya halkı ayakta.. 

JAPONYA SALLANIYOR!

6,4 büyüklüğündeki deprem derinlikte ölçüldü. 50 derece. kilometre ve 40 kilometre derinlikte 5 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Kaydedilen ve paylaşılan deprem haberlerinden sonra gözler deprem uzmanlarına çevrildi.. Onlardan da net bir haber gelmedi..

Depremlerin ardından Ehime, Kochi, Oita ve Hiroşima illerinde tsunami uyarısı yapılmadı. Japonya halkını bir nebze rahatlatan bu haberden sonra yeni bir deprem olup olmayacağı konusunda bilginin olmadığı vurgulandı..

Japonya'da peş peşe yaşanan deprem korkutmaya yetti! Depremlerin devam edip etmeyeceği konusunda ise henüz bir açıklama yok.. Aynı bölgede iki tane depremin olması büyük bir deprem habercisi mi?

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

ABD'den İran'a: Helikopter Kazasında Suçlamalar Temelsiz
Reisi’nin Ölümü Ardından İran’da Seçim Tarihi Açıklandı
ABD, İran'ın yardım talebine nasıl yanıt verdi? Ayrıntılar ortaya çıktı!
İsrail'de Hapis Yolu Göründü!
Netanyahu, kendisine yönelik tutuklama emri talebini "antisemitizm" olarak değerlendirdi