Jayden Oosterwolde: "Beraberlik maçın hakkıydı"

Twente Stadı’nda oynanan maçın ardından genç savunmacı, rakiplerinin baskı yapan ve koşan bir takım olduğunu belirtti. İkinci yarıda daha fazla fırsat bulduklarını ve beraberliğin adil bir sonuç olduğunu vurguladı. Eski takımı karşısında ekstra bir motivasyon hissetmediğini ifade etti.

Twente Stadı’nda gerçekleşen maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan genç savunmacı, "Öncelikle rakibin ne tür bir takım olduğunu biliyorduk. Onları daha önce tanıyorduk. Gerçekten iyi baskı yapabilen ve çok koşabilen bir takıma karşı mücadele ettik. Bu, oyunun ilk aşamasıydı. Bunu iyi bir şekilde törpüledik ve iyi tolere ettiğimizi düşünüyorum. Genel anlamda zor bir maç olduğunu söyleyebilirim. İkinci yarıya bakacak olursak, daha fazla fırsat bulduğumuzu düşünüyorum ve attığımız bir gol var. Genel olarak, beraberliğin adil bir sonuç olduğunu düşünüyorum." dedi.

Oosterwolde, eski takımı Twente'ye gol attığı ve bugün de gole çok yaklaştığı hatırlatılınca, "Ekstra bir motivasyonum yoktu. Her maçta aynı motivasyonla sahadayım. Bugün bir fırsatım oldu ama top direkten döndü. Benim için her maçın motivasyonu aynıdır. Dolayısıyla, eski takımıma karşı oynadığım için ekstra bir motivasyonla sahada değildim; her maçta aynı motivasyonla mücadele ediyorum." şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.