Jeep’ten Hayalleri Aşan Model! 600 Beygirin Üzerinde Güç Üreten Yol Fatihi!

Jeep, merakla beklenen yeni elektrikli aracı Wagoneer S'e ait ipucu niteliğindeki görüntüleri yayınladı. 600 beygir gücünü aşan bir performansa sahip olacak olan Wagoneer S, 0'dan 100 km/s hıza sadece 3.5 saniyede ulaşacak.

Jeep, elektrikli araç segmentindeki varlığını güçlendirmek adına yeni modeli Wagoneer S'e ait ipucu niteliğindeki görüntüleri yayınladı. Jeep, 600 beygir gücün üzerinde bir performans sunacak olan bu elektrikli aracını resmi olarak onayladı ve otomobil tutkunlarını heyecanlandırdı. Wagoneer S, 0'dan 100 km/s hıza sadece 3.5 saniyede ulaşabilme özelliğiyle dikkat çekiyor. Jeep, ilk bilgilerini 2022 yılında paylaştığı Wagoneer S'in varlığını, resmi görselleriyle birlikte web sitesinde doğrulamış oldu.

SONBAHARDA YOLLARDA

İnanılmaz bir sürüş deneyimi sağlayacak olan yeni model aracını tanıtan Jeep, Yıl sonuna doğru sonbahar aylarında Wagoneer S’i satışa çıkaracak. Jeep ikonik 7 bölmeli ızgarası ve zarif farları ile birlikte oldukça çekici bir görünüm sağlarken 600 beygir gücün üstündeki performansı ve dengeli 4 çeker sistemi ile herkesi heyecanlandırıyor.

Ağırlığına rağmen 100 kilometre/saat hızla yalnızca 3.5 saniyede ulaşabilen araç 2022 senesinde 640 kilometre menzil ile satışa çıkacağı belirtilmiştir. Araç menzilinde herhangi bir güncelleme yapılmazken ilerleyen süreçte net bir açıklama yapılması bekleniyor.

AMERİKA'DA SATIŞA ÇIKACAK

Aracın ilk olarak Amerika'da satışa çıkacağı belirtilirken resmi lansman tarihi olarak da 2024 sonbahar ayları işaret ediliyor. Bunun yanı sıra Avrupa pazarında satışa sunulacak olan aracın Wrangler ve Compass modellerinin tamamen elektrikli versiyonlarının piyasaya sürülmesi bekleniyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

19 Mayıs 2024 Altın Fiyatları
İflas Eden İş İnsanı Hayrettin Şimşek, Hurdacılık Yaparken Kameralara Yakalandı
Kamu Personeline Fazla Mesai Ücreti Yok: Yeni Düzenlemeler ve Açıklamalar
Damacana Su Fiyatlarında İki Katlık Artış: Tüketiciler Endişeli
Gümüş Fiyatları Tarihi Rekor Kırarak 11 Yılın En Yükseğine Ulaştı