Jennifer Lopez turneye çıkıyor! Turne için 34 ABD konseri verecek!

Son yıllarda özel hayatıyla gündemden düşmeyen Jennifer Lopez'in 9. stüdyo albümü çıktı! 16 Şubat'ta dinleyici ile buluşan albüm için Lopez, açıklama yaptı. Jennifer Lopez ayrıca turneye çıkacağını duyurdu. Turne kapsamında ise 34 konser yer alacak!

Şarkıcı Jennifer Lopez yeni albümü This Is Me... Now ile müziğe geri dönüyor. Lopez, dün yayınladığı albümüyle aynı isimle dünya turnesine çıkacağını duyurdu.

JENNİFER LOPEZ MÜZİĞE GERİ DÖNÜYOR!

"This Is Me... Now the Tour"; İçin turneye çıkan Jennifer Lopez, kendi adını taşıyan turne için 34 tane ABD konseri tarihini açıklandı. Şarkıcının uzun zamandır beklenen turnesi ise 26 Haziran'da başlıyor.

Lopez en son 2019 yılında 'Itand's My Party' adlı dünya turnesine çıkmış ve 37 konser vermişti.

Öte yandan Lopez, dokuzuncu albümünün son albüm olabileceğini söyledi. 54 yaşındaki müzisyen, yeni albümünün son albüm olabileceğini duyurdu. Lopez, "Dürüst olmak gerekirse başka bir albüm yapıp yapmayacağımdan emin değilim" dedi. Şarkıcı, albümünün çok özel olduğunu ve adeta bir "derleme" niteliğinde olduğunu söyledi.

Lopez şöyle devam etti: "Bunun benim için bir dönemin sonu olduğunu hissediyorum ama aynı zamanda yeni bir dönemin başlangıcı." O yüzden asla asla demem ama bu albüme her şeyimi verdim" diye devam etti..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

HPV aşısı nedir ve ücretsiz HPV aşı başvurusu nasıl yapılır?
MİT'ten çocuklara önemli uyarı: 5 madde sıralandı!
Resmi Gazete’de yayımlandı: Kamuda çok sayıda memur alımı yapılacak!
Türkiye'de 2023 Trafik Kazaları: Ölüm ve Yaralanmalarda Artış!
Candan Kardeşler Hakkında Flaş Gelişme Yaşandı!