Jodie Foster Z kuşağına ateş püskürdü: Çok sinir bozucular

Kariyerine çocuk oyuncu olarak başlayan Hollywood yıldızı Jodie Foster, beyazperde sektöründe çalışan Z kuşağı hakkında "Çok sinir bozucular" dedi. Foster, gençlere bazı tavsiyelerde de bulunmuş oldu.

Dünyaca ünlü oyuncu ve yönetmen Jodie Foster, Z kuşağı oyuncular hakkında açıklamalarda bulunmuş oldu. The Guardian gazetesine konuşan 61 yaşındaki Foster, gençleri, "sinir bozucu" olarak nitelendirirken, genç nesle yönelik tavsiyelerini de paylaştı.

"Gerçekten sinir bozucular, özellikle de çalışma alanında" diyen Foster, şunları söyledi:

"Onlar şu şekilde diyorlar; 'Hayır, bugün onu yapmak istemiyorum, sabah 10.30'da geleceğim.' Ya da e-postalarda onlara şunu söylüyorum; 'Bunların hepsi yazım kuralları açısından yanlış, kontrol etmediniz mi?' Ve bana şu şekilde yanıt veriyorlar; 'Bunu neden yapayım, bu bir tür sınırlayıcılık değil mi?'

'GENÇLERİN DE AYNILARINI YAŞAMASINI İSTEMİYORUM'

NTV'de yer alan habere göre; Foster röportajında, "büyümekte zorlandığı için" genç oyunculara ulaştığını ve onların da aynı şeyleri yaşamasını istemediğini söyledi.

Foster, beyazperde sektöründe yeni olan insanlar hakkında "Nasıl rahatlayacaklarını, bu kadar çok düşünmemeyi, kendilerine ait bir şeyi nasıl ortaya çıkaracaklarını öğrenmeleri gerekiyor" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Sümüklü böcekleri uzaklaştıran doğal yöntem!
Turşunun dibine bir dilim ekleyerek kütür kütür kalmasını sağlayabiliyorsunuz
Yaşlılık belirtileri kırışıklıklardan kurtulma yöntemleri!
Uzman sıraladı: Sınav kaygısıyla nasıl başa çıkılır?
Limonların suyunu çekmemesi için saklama tüyosu!