Joe Biden açıkladı: "Hiçbir yere gitmiyorum"

Mevcut ABD Başkanı Joe Biden, 2024 seçimleri öncesinde, "Beni yakaladın dostum. Hiçbir yere gitmiyorum." diyerek 5 Kasım'daki seçimlerde aday olacağını açıkladı.

ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray'da düzenlenen Bağımsızlık Günü kutlamalarında halka seslendi ve gelecek seçimlerde yeniden aday olacağını duyurdu. Biden'ın açıklaması, kendisinin ve yönetiminin politikalarının ülke için devam etmesi gerektiği yönündeki inancını vurguladı

"HİÇBİR YERE GİTMİYORUM"

81 yaşındaki başkan, bir destekçisinin kendisine yönelik "devam etmesi gerektiğini" söylemesine karşılık olarak, "Beni yakaladın dostum. Hiçbir yere gitmiyorum." ifadelerini kullandı.

MÜNAZARA PERFORMANSINDAN DOLAYI ELEŞTİRİ ALMIŞTI

Joe Biden, geçmişte Donald Trump ile katıldığı bir programdaki münazara performansıyla eleştirilerin odağına yerleşmişti. Özellikle Virginia'daki bir kampanya etkinliğinde konuşurken, Trump'la yapılan münazaranın beklenen performansın altında kaldığını açıklamıştı. Bu durum, Biden'in seçim kampanyası sürecinde karşılaştığı zorlukları ve eleştirileri daha da artırmıştı.

2024 ABD Başkanlık seçimleri ise 5 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek. Bu tarih, Biden'in yeniden seçim için kampanyasını sürdürdüğü bir dönemde, politik atmosferin yoğunluğunu artırıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.