Joe Biden "Elon Musk ve zengin dostlarının bu seçimi satın almaya çalışmasından bıktım"

ABD Başkanı Biden, Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu. Elon Musk ve diğer zenginlerin seçimleri satın almaya çalışmalarından şikayetçi olan Biden, destekçilerinden kampanyasına bağış yapmalarını istedi.

ABD Başkanı Biden, Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıklarken, Elon Musk ve diğer zenginlerin seçim süreçlerine müdahale girişimlerine karşı sert bir eleştiri yöneltti ve destekçilerinden kampanyasına destek olmalarını talep etti.

ABD Başkanı Biden, Covid-19 testinin pozitif çıktığını sosyal medya platformu X hesabından açıkladı.

Açıklamasında Biden, Covid-19 nedeniyle hasta olduğunu belirterek, "Elon Musk ve zengin dostlarının bu seçimi satın almaya çalışmasından bıktım" ifadesini kullandı. Biden, bu konuda kendisiyle aynı fikirde olanların kampanyasına bağış yapmasını istedi.

Önceki günlerde Musk, X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Başkan (Donald) Trump'ı tamamen destekliyorum ve hızlı bir şekilde iyileşmesini umuyorum" ifadesini kullanarak eski ABD Başkanı'nı açıkça desteklediğini belirtmişti.

Wall Street Journal (WSJ) gazetesinin dünkü haberine göre, Musk'ın, Trump'ın başkanlık kampanyasını destekleyen America PAC adlı yeni siyasi eylem komitesine ayda 45 milyon dolar vermeyi planladığı iddia edilmişti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.