Joe Biden'dan yaş vurgulu seçim çıkması; "Genç ve yakışıklıyım"

ABD Başkanı Joe Biden'ın seçim ekibi, 30 milyon dolarlık bir reklam kampanyasına imza attı. Amerika Başkanının yaşını doğrudan dile getirdiği bir reklamla gündem yarattı ! Altı hafta süresince yayınlanacak olan bu reklam ile Biden'in, genç, yakışıklı ve enerjik..

Kasım ayındaki ABD başkanlık seçimleri yaklaşırken adayların kampanyaları hız kesmeden devam ediyor.

Yaşı ve sağlık sorunları sıklıkla gündeme gelen ABD Başkanı Joe Biden, yeni açıklamasında bu konuları gündeme taşıdı. TV ve dijital platformlarda yayınlanacak.

Altı hafta boyunca TV kanallarında gösterilecek. 60 saniyelik reklam, birçok seçmenin başkanın yaşıyla ilgili endişelerini vurguluyor.

"Sizin İçin" başlıklı reklam, Biden'ın mutlu bir ruh hali içinde açılıyor. 81 yaşındaki Başkan Joe Biden, "Bakın ben genç bir adam değilim. Bu bir sır değil. Ama Amerikan halkı için işlerin nasıl yürümesi gerektiğini biliyorum" diyor. Ülke ekonomisinin bugün dünyadaki en güçlü ekonomi olduğunu söylüyor.

"DONALD TRUMP, BAŞKANIN GÖREVİNİN KENDİNE İYİ BAKMAK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR"

Elbette reklamda eski Başkan Donald Trump'tan da bahsediliyor. . Biden reklamda "Donald Trump, kendi başının çaresine bakmanın başkanın görevi olduğunu düşünüyor" diyor. Bunun Trump için endişelenmek olduğuna inanıyor. "Siz Amerikan halkı için savaşmanın başkanın görevi olduğuna inanıyorum ve ben de bunu yapıyorum" diyor.

Biden reklamın sonunda da şaka yapıyor: "Bakın, ben çok genç, enerjik ve güzel" diyerek yaşına yönelik eleştirilere atıfta bulunuyor.

BİDEN SEÇMENLER İÇİN ÇOK YAŞLI!

Ülke, New York'ta Biden ile Trump arasında bir rövanş maçına hazırlanıyor. Times ve Siena College, Amerikalı seçmenlerin yüzde 73'ünün Biden'ın etkili bir başkan olamayacak kadar yaşlı olduğunu düşündüğünü gösteriyor. Buna inandığını gösterdi.

2020'de Biden'a oy verenlerin yüzde yirmi altısı, yaşının onu ikinci dönemde etkisiz hale getireceğini kesinlikle kabul etti.

Her ne kadar 81 yaşındaki Biden, en yaşlı başkan arayan kişi olsa da yeniden seçildiğinde yaşına göre sürekli gündemdedir. Her ne kadar 77 yaşındaki Trump ondan sadece dört yaş küçük olsa da...

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Dünya Haberleri

İsrail'in Eurovision'a katılımına yönelik protestolar artıyor!
Zelenskiy ve Metsola görüşmesi: Ukrayna'nın savunma ve barış çabaları ele alındı
Hollanda'da Filistin Destekçisi Göstericilere Polis Müdahalesi: Üniversitelerde Gerilim Yükseliyor
İsrail'in Golan'dan Şam'a Saldırısı: Suriye Savunma Sistemleri Füzelerin Bir Kısmını İmha Etti
Beethoven'ın Ölümü: Yeni Araştırma Kurşun Zehirlenmesi Teorisini Çürütüyor