Joe Biden’ın Tartışma Performansı Eleştirildi: Elon Musk “Gerçek Bir Başkanımız Yok” Dedi

ABD Başkanı Joe Biden, Donald Trump'la yaptığı tartışmanın ardından kötü performansı nedeniyle eleştiriliyor. Elon Musk, Biden’ın uzun zamandır gerçek bir başkanın eksikliğinden yakındı. Biden, tartışmada dikkatinin dağıldığını açıkladı.

ABD Başkanı Joe Biden, Donald Trump’la yaptığı tartışmanın ardından eleştirilerin hedefi oldu. Tartışma sırasında yaşadığı zorlukları paylaşan Biden, performansını kötü bulduğunu belirtti. SpaceX CEO’su Elon Musk ise ABD’nin uzun zamandır gerçek bir başkandan yoksun olduğunu savundu.

ABD Başkanı Joe Biden, rakibi Donald Trump'a karşı yaptığı sarsıntılı tartışmanın ardından eleştirilerin hedefi oldu. SpaceX CEO'su Elon Musk da Biden'ın performansını eleştirenler arasına katıldı.

Musk, sosyal medya platformu X’teki son paylaşımında ABD’nin uzun zamandır gerçek bir başkanının olmadığını savundu. Musk, The New York Times’ın "Amerika'nın Bir Başkana İhtiyacı Var mı?" başlıklı haberinin ekran görüntüsünü paylaşarak, "Gerçek bir soru... Belli ki bir süredir bir başkanımız yok" yorumunu yaptı.

BİDEN'A YÖNELİK TEPKİLER SÜRÜYOR

Ross Douthat’ın kaleme aldığı köşe yazısında, 81 yaşındaki Biden’ın yarıştan çekilmesi gerektiği ve Beyaz Saray’da yaşlı bir başkanın görev yapmasının tehlikeli olacağı ifade edildi. Douthat, Biden’ın yerine başka bir adayın getirilmesi gerektiğini öne sürdü.

Biden, tartışma performansına yönelik eleştiriler ve çekilme çağrıları sonrası açıklamalarda bulunarak, "Çok hastaydım, kendimi çok kötü hissediyordum" dedi. Kötü bir gece geçirdiğini belirten Biden, Trump’ın mikrofon kapalıyken bile bağırarak dikkatini dağıttığını ifade etti ve "Sorun yalnız bu değildi fakat çok kontrol sağlayamadım" şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.