John Lundstram'dan çılgın itira! "Takıma sertlik katacağım"

John Lundstram, açıklamaları ile kulübü renklendirdi! John Lundstram, kulübe katacağı sertlik ve vereceği paslarla takıma en önemli katkıyı vermeye çalışacağını söyledi. Son dakika! Trabzonspor'a iddialı futbolcu geldi!

Trabzonspor'un yeni transferi John Lundstram, dayanıklılık ve pas vererek takıma en önemli katkıyı sağlamaya çalışacağını söyledi.

Yakın zamanda Trabzonspor'a transfer olan İngiliz futbolcu John Lundstram, antrenman öncesinde medyanın sorularını yanıtladı. Lundstram, teknik direktör Abdullah Avcı ile yaptığı görüşmenin ardından Trabzonspor'a gelme kararı aldığını belirterek, şöyle konuştu: "Hocamızla yaptığımız görüşmede kulübümüz ve tarihimiz hakkında konuştuk. Teknik direktörümüzle benden nasıl oynamamı istediğini ve futbolunun ne olduğunu konuştuk. tarzları futbol fikirleri açısından birbirine çok yakındı. "Birlikte olduğumuz için toplantıdan sonra karar vermek benim için kolay oldu" dedi.

"KALİTELİ BİR TAKIMIMIZ VAR"

Çok kaliteli bir oyuncu grubuna ait olduğunu vurgulayan İngiliz futbolcu, şöyle konuştu: "Çok kaliteli bir oyuncu grubumuz var. Kalitemize yatırım yapın "Kaliteli bir ekip olduğunun bilincindeyim. Bir şeyler başarabileceğimize inanıyorum."

"BU SEVGİNİN KARŞILIĞINI VERMEK İSTİYORUZ"

Trabzonluların kendisine çok sıcak davrandığını ifade eden 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, şöyle konuştu: "Rıdvan (Yılmaz) bana Türk halkının ne kadar sıcak karşılandığını anlattı.

Ayrıca Trabzon'da geçirdiğimiz bir haftalık süreçte herkesin bizi çok sıcak karşıladığını da söyledim. "Bunun karşılığında insanlara bir şeyler vermek istiyoruz" dedi.

John Lundstram 6 ve 8'i oynayabileceğini söyledi ve şöyle dedi: "6 benim favorim Kohale Ama 8. sırada da oynayabilirim, teknik direktörümüzün beni düşündüğü yerlerde de aynı katkıyı sağlamaya çalışıyorum, İngiltere Ligi Süper Lig'den daha üst seviyede" dedi. n "Takıma sertlik katıyorum"

Takımın yükselmesi için elinden geleni yapacağını söyledi. Lundstram şunu vurguladı: "Eğer koçumuz takıma katkıda bulunamayacağımı düşünseydi burada olmazdım. Takıma giremeyeceğimi düşünseydim buraya gelmezdim. Koşarak ve savaşarak takıma katkıda bulunuyorum. Gol anlamında çok fazla katkı sağlayamayabilirim ama mücadelemle katkı sağlayacağım. "Takıma getirdiğim dayanıklılık ve takım arkadaşlarıma verdiğim önemli paslarla takımıma en önemli katkıyı sağlamaya çalışıyorum" dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.