“Joker: Folie à Deux”de Lady Gaga’nın Harley Quinn Rolü Merakla Bekleniyor!

"Joker: Folie à Deux" 4 Ekim 2024'te vizyona giriyor! Arthur Fleck’in hikayesinin devamı olacak filmde Lady Gaga, Harley Quinn rolünde. Müzikal drama türündeki film, 17 yaş ve üzeri izleyiciler için sınıflandırıldı. Büyük bir heyecanla bekleniyor!

"Joker: Folie à Deux" 4 Ekim 2024’te sinemaseverlerle buluşacak! Arthur Fleck’in karanlık yolculuğunun devamını anlatan bu merakla beklenen filmde, ünlü oyuncu Lady Gaga Harley Quinn karakterine hayat verecek. Müzikal ögeler barındıran bu drama, 17 yaş ve üzeri izleyiciler için sınıflandırıldı.

Arthur Fleck’in hayatına odaklanan Joker filminin merakla beklenen devam halkası "Joker: Folie à Deux" (Joker: İkili Delilik), 4 Ekim 2024'te beyazperdeye geliyor.

Filmin detaylı hikaye içeriği hakkında henüz bir bilgi verilmemiş olsa da, "Joker: Folie à Deux"’ün müzikal unsurlara sahip bir drama olarak tasarlandığı doğrulandı.

YENİ 'HARLEY QUINN' LADY GAGA’DAN


Filmde Harleen Quinzel / Harley Quinn karakterini ünlü şarkıcı ve oyuncu Lady Gaga canlandıracak. Margot Robbie’nin önceki filmlerdeki Harley Quinn yorumunun ardından Gaga'nın bu ikonik karakteri nasıl canlandıracağı büyük bir merak konusu.

FİLME YAŞ SINIRI GETİRİLDİ


Amerikan Sinema Filmleri Derneği (MPAA), "Joker: Folie à Deux" için 17 yaş ve üzeri bir izleyici kitlesi belirledi. Bu sınırlamanın gerekçesi olarak filmdeki cinsellik, çıplaklık ve şiddet unsurlarının etkili olduğu belirtiliyor.

Zazie Beetz, Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland ve Harry Lawtey gibi yıldız isimlerin rol aldığı film, ilk filmin dünya çapında 1 milyar 74 milyon 458 bin 282 dolarlık hasılatını geçip geçemeyeceğiyle ilgili büyük bir beklenti yaratıyor. Sinema dünyası bu devam filmine büyük bir heyecanla hazırlanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.