Jose Mourinho asker gibi dizmiş oldu

Petrolul Ploiesti futbolcuları Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho ile fotoğraf çektirme yarışına girdi. Jose Mourinho asker gibi dizildi, futbolcuları ile tek yürek oldu. Jose Mourinho farkı...

F.Bahçe yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Sarı lacivertli ekip, sezonun ilk hazırlık maçında Romanya'nın köklü takımlarından Mehmet Topal yönetimindeki Petrolul Ploieşti ile karşılaştı.

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho liderliğindeki ilk maçında takımın performansı taraftarları sevindirdi ve maç 2:1 galibiyetle sona erdi.

Maçın ilk yarısında Petrolul Ploiesti'nin atakları dikkat çekti ve 35. dakikada Mario Bratu'nun golüyle öne geçtiler.

Ancak F.Bahçe'nin cevabı gecikmedi ve 41. dakikada Edin Dzeko'nun kafa vuruşuyla eşitliği sağladı. İkinci yarıda 54. dakikada Miha Zajci'nin harika serbest vuruşuyla öne geçen Fenerbahçe, maçın sonucunu belirledi.

Maçın ardından Romanya milli takımının oyuncuları, Jose Mourinho ile fotoğraf çektirme fırsatını kaçırarak o anı ölümsüzleştirdi. Portekizli teknik adam her oyuncuyla ayrı ayrı fotoğraf çektirerek futbol dünyasındaki popüler tarafını bir kez daha ortaya çıkardı.

Mourinho'nun hareketi futbol taraftarlarının kalbini kazandı ve hem sahadaki başarısını hem de saha dışındaki insanlığını öne çıkardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.