Jose Mourinho "Bu cevap biraz basit gelebilir, ama onlar bizden daha fazla gol attığı için kazandı"

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından Jose Mourinho, basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mourinho, "Onlar bizden daha fazla gol attığı için kazandı. Maça hızlı başladık ama sonuç değişmedi. İkinci yarıda Amrabat ve diğer oyuncular ellerinden geleni yaptı" dedi.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından Jose Mourinho, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Onlar bizden daha fazla gol attığı için kazandı" diyerek mücadeledeki eksikliklere dikkat çekti.

Jose Mourinho'nun maç sonrası açıklamaları şu şekilde:

"Bu cevap biraz basit gelebilir, ama onlar bizden daha fazla gol attığı için kazandı."

"Maça hızlı başladık, domine ettik, ancak bu hiçbir şey değiştirmiyor. 3-1'den sonra her şeyi riske ettik, ama yine de sonuç aynı. Kaçırdıklarımızın önemi yok, sadece penaltı noktasından gol atabildik. Onlar bizden daha fazla gol attı, bu yüzden kazandılar."

"Futbolda yeterince uzun süre bulundum, kaybettiğinizde bu tür soruların ortaya çıkacağını bilecek kadar tecrübeliyim. Futbol böyle bir oyun. Amrabat ikinci yarıda çok iyi oynadı, sahte stoper olarak harika bir performans sergiledi ve ilk yarıda eksik olan akışkanlığı sağladı. İrfan ve En-Nesyri de ellerinden geleni yaptılar. En-Nesyri bazı fırsatlar buldu ama değerlendiremedi. Oyuna sonradan girenleri suçlamayı kabul etmiyorum. Rakip iki taç atışından gol buldu, bu onların değil bizim hatamız."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.