José Mourinho: "Fenerbahçe’de Çok Mutlu ve Motive Hissediyorum"

José Mourinho, Fenerbahçe’de kendisini hiç bu kadar motive hissetmediğini söyledi. Avusturya kampında basın toplantısı düzenleyen Mourinho, takımın Şampiyonlar Ligi elemelerine en iyi şekilde hazırlanacağını vurguladı ve oyuncuların geri dönmesini sabırla beklediklerini belirtti.

José Mourinho, Fenerbahçe'deki ilk kampında kendisini hiç bu kadar motive hissetmediğini söyledi. Avusturya’nın Bad Waltersdorf kasabasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mourinho, milli takım oyuncularının eksikliğine rağmen Şampiyonlar Ligi elemelerine en iyi şekilde hazırlanacaklarını belirtti ve Fenerbahçe’nin yapısını övdü.

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü teknik direktörü José Mourinho, kendisini hiç bu kadar motive hissetmediğini ifade etti.

Avusturya’nın Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında Fenerbahçe’nin düzenlediği kampın ilk antrenmanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 61 yaşındaki teknik adam, çalışma koşullarının zorlayıcı olduğunu belirtti ancak genel olarak mutlu ve motive olduğunu vurguladı. Mourinho, "Kendimi çok mutlu ve motive hissediyorum. Şu ana kadar hiç bu kadar motive olmamıştım. Birçok oyuncumuz milli takımlarda olduğu için şartlar kolay değil. Şu anda takımın yarısıyla çalışıyoruz ve iki hafta içinde UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri başlayacak. En iyi şekilde hazırlanıyoruz" dedi.

Fenerbahçe’deki organizasyon ve yapının kendisini etkilediğini ifade eden Mourinho, "Burada çok güzel bir yapı ve organizasyonla karşılaştım. Çalıştığım her takım bir meydan okumaydı, ancak burada çok iyi bir sportif direktör ve geniş bir Fenerbahçe taraftar kitlesi var. Uzun zamandır bekledikleri mutluluğu onlara yaşatmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Mourinho, kulübün ilerlemesi için iyi oyuncuları elinde tutmanın önemli olduğunu belirtti. Başkan Ali Koç’un bu konuda net bir mesaj verdiğini söyleyen Portekizli teknik adam, "Başkanımız kulübün gelişmesini ve geriye gitmemesini istiyor. Bu da, en iyi oyuncuları elimizde tutmak ve satmamaktan geçiyor. Şu anda öncelikli görevimiz, milli takımlardan dönen oyuncuları takıma katmak. Bugün Szymanski ve Livakovic ilk idmana çıkacak, Çağlar ilk kez topla çalışacak. Milli takım oyuncuları tatillerine başladı, Tadic çarşamba günü dönecek. Bu, Türk Milli Takımı'nın başarısından kaynaklanıyor. Transfer pazarında neye ihtiyacımızı biliyoruz. Pazar hareketli ve bazı takımlar ön eleme oynamayacak. İlk Lugano maçında en iyi durumda olmayabiliriz ama ikinci maçta taraftarlarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.