Jose Mourinho Fenerbahçe'ye mi Geliyor? Transfer Dedikoduları Artıyor!

Fenerbahçe'nin yeni hedefi Jose Mourinho! Portekizli teknik adamın sarı-lacivertlilerle anlaşması yakın. Ali Koç'un girişimleri sonucunda Mourinho'nun Fenerbahçe'yi çalıştıracağı iddia ediliyor. Heyecan dorukta!

Jose Mourinho'nun yeni durağı belli oldu! Roma'dan ayrıldıktan sonra boşta olan ünlü teknik direktör, Fenerbahçe ile anlaşma yolunda ilerliyor. Başkan Ali Koç'un girişimleriyle Mourinho'nun sarı-lacivertlilere gelmesi bekleniyor. Bu bomba transfer futbol dünyasını heyecanlandırdı!

İtalyan devi Roma'yı çalıştıran ve Ocak ayından bu yana sahalardan uzak olan Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun yeni takımı belli oldu. Bu haber futbol dünyasında büyük bir sürpriz olarak karşılandı.

Dünya futbol tarihindeki en başarılı teknik adamlar arasında yer alan Jose Mourinho, uzun bir aradan sonra yeni bir anlaşma için hazırlıklara başladı.

Taktik Mania adlı YouTube kanalında konuşan gazeteci Feridun Niğdelioğlu'na göre, Fenerbahçe'nin başkanı Ali Koç, son olarak Roma'yı çalıştıran ünlü teknik direktör Mourinho ile görüşmelerde bulundu.

Başkanlık seçimlerinin ardından aday olması beklenen Ali Koç'un, Portekizli teknik adamla bir kez daha bir araya gelerek anlaşma sağlamaya çalışacağı ve bu doğrultuda her türlü çabayı göstereceği iddia ediliyor.

Bu sezon Roma'nın başında 28 maça çıkan 61 yaşındaki Mourinho, 13 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 mağlubiyet elde ederek ortalama 1,61 puan aldı.

Ocak ayından bu yana bir takım çalıştırmayan Mourinho'nun, Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı belirtiliyor. Daha önce Chelsea, Real Madrid ve Inter gibi dünya devlerini çalıştıran başarılı teknik adamın Fenerbahçe'yi yöneteceği iddiaları heyecanla bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Akintola sahada olamayacak!!
Okan Buruk rotasını Mısır'a Çevirdi! O İsme Kafayı Taktı!
Galatasaray'da Transfer Çalkantısı: Davinson Sanchez Napoli'nin Hedefinde!
Marco Reus, Dortmund'a şov yaptı ve veda etti!
Ali Koç'tan Derbi Öncesi Samandıra Çıkarması Geldi! Son Dakika!